6 december 2021: Actualiteiten materieel strafrecht

Op 6 december 2021 van 09:15-12:45 uur verzorgden Gerard Spong en Jeroen Gunning in de Koninklijke Industrieele Groote Club aan de Dam in Amsterdam de cursus "Actualiteiten materieel strafrecht". De cursisten ontvingen voorafgaand aan de cursus een reader met recente wetgeving en rechtspraak van de Hoge Raad uit de periode 10 november 2020 t/m 16 november 2021. De cursus werd achteraf positief beoordeeld. De aankondigingstekst voor deze cursus luidde als volgt:

"In deze cursus nemen Gerard Spong en Jeroen Gunning de belangrijkste materieelstrafrechtelijke ontwikkelingen van het afgelopen jaar in rechtspraak, wetgeving en beleid met u door. Dit is de tweede editie van deze cursus. 

Bij de cursusprijs is een overzichtelijke reader inbegrepen die u voorafgaand aan de cursus krijgt toegestuurd, een lunchbuffet met broodjes en soep, en koffie en water tijdens de cursus. 

Deze cursus vindt plaats in de Groote Zaal van de Koninklijke Industrieele Groote Club, waarin voldoende ruimte (150m²) is voor het bewaren van anderhalve meter afstand. Voor toegang tot de cursuslocatie is het tonen van een CoronaCheck QR code vereist. 

Netto aantal lesuren: 3. 

Leerdoel: Als u deze cursus heeft gevolgd, is uw materieelstrafrechtelijke kennis aangaande de ontwikkelingen in het afgelopen jaar geüpdatet.

Doelgroep: (strafrecht)advocaten

NOvA punten: 3"